R & B op wereldreis

Robin & Bianca op wereldreis 2016 - 2017

Picture in a Frame

Twee jaar geleden waren we al eens in Stockholm voor een concert van Pearl Jam en toen was het al liefde op het eerste gezicht! Mooie gebouwen, ruim, al dat water, gezellige eettentjes, vriendelijke mensen en een relaxed sfeertje. Na twee dagen struinen kunnen we niet anders zeggen dan dat we nog steeds verliefd zijn op deze stad! En als bonus heeft deze dag een Nederlands tintje gekregen.

Stockholm staat bekend om de vele musea die de stad rijk is en veel ervan bevinden zich op het eiland Djurgarden. Hoewel we niet echte museumbezoekers zijn, wilden we Stockholm niet verlaten zonder een museum te bezoeken. Maar welke als het er zoveel zijn? Het ABBA Museum, het VASA Museum of het Spirit Museum? Toen we erachter kwamen dat het Fotografiska Museum een tentoonstelling van Anton Corbijn – huisfotograaf van o.a U2 – heeft, was onze keuze snel gemaakt. Dus vanochtend togen we hier naar toe en eenmaal daar aangekomen konden we buiten achter in de rij aansluiten. Had ik al gezegd dat het hier erg koud is.. Ruim een half uur later stonden we verkleumd binnen, maar het was de moeite meer dan waard! We hebben veel bijzondere foto’s van o.a The Stones, Nirvana, REM, Tom Waits en U2 gezien.

Verder hebben we deze dagen hier veel rondgelopen en genoten van de stad. Het was koud, maar gelukkig wel droog. En nu zijn we ons langzamerhand aan het voorbereiden voor de bootreis morgen naar Helsinki. Spannend, een bestemming die we nog niet kennen en Rusland nadert.. We houden jullie op de hoogte.

7 reacties

 1. Het ziet er heel mooi uit en wat me opvalt dat het er schoon uit ziet.
  Het lijkt mij een prachtige stad en het eten zag er ook goed uit.
  Mooi dat jullie al die foto’s konden bewonderen.
  op naar de bootreis en Helsinki.

  liefs mama en Frans

 2. Stockholm ziet er inderdaad heel gezellig uit.

 3. Jan en ik zijn wel in Goteborg geweest, vonden we destijds ook al leuk en gezellig. Jullie smakelijk schrijven over Stockholm maakt het voor ons heel aanlokkelijk om ook eens af te reizen naar deze stad. Leuk die foto’s van onze muzikale favorieten.
  Nu op naar Helsinki….xxx

 4. Ik geloof dat ik me er ook wel kan vermaken ziet er leuk uit. Op naar de volgende bestemmingen. Xx H&M

 5. Karin & Martien

  9 oktober 2016 at 15:35

  Het ziet er inderdaad allemaal erg aanlokkelijk uit. En die kou… dat zal voorlopig niet minder op worden, maar ja… daar kun je je op kleden. Zijn benieuwd naar Rusland straks. Liefs van Karin & Martien

  • Robin & Bianca

   13 oktober 2016 at 19:28

   Die kou is alleen maar erger geworden.. maar geen probleem. We zijn erop gekleed en het hoort ook wel bij Rusland! Liefs terug van ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

© 2024 R & B op wereldreis

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑