R & B op wereldreis

Robin & Bianca op wereldreis 2016 - 2017

Hello, Goodbye

En dan na weken waarin we het gevoel hadden dat we in een sneltreinvaart zaten door al het geregel rond onze reis, stonden we vanochtend ineens op Amsterdam Centraal om de trein naar Kopenhagen te pakken. Moe door de korte nachtrust en gespannen voor alles wat komen gaat, bevonden we ons gelukkig in goed gezelschap op spoor 10b.

Hoewel we het idee hadden dat we aardig voorbereid waren, moest er zo tegen het eind toch nog van alles geregeld worden. Buiten al het minder spannende regelwerk, moest er natuurlijk ook afscheid genomen worden. En tussendoor vroeg het werk ook af en toe nog wat aandacht. Al met al waren het hectische weken en eerlijk gezegd waren we stiekem wel een beetje opgelucht toen we vanochtend de deur achter ons dicht trokken. Tegelijkertijd voelt het heel dubbel.. Naast alle mooie dingen die we ongetwijfeld gaan zien en beleven, zeggen we ook voor 8 maanden gedag tegen al onze dierbaren en ons vertrouwde leventje thuis. Dat is best even slikken en het was daarom prettig dat we uitgezwaaid werden vanochtend.

Inmiddels zitten we in Kopenhagen en onze eerste reisdag zit er bijna op. We moeten nog even wennen aan onze tijdelijke status van wereldreiziger. Maar ik denk dat het snel went en dat het straks over 8 maanden langer duurt om te ontwennen. Maar dat is een zorg voor later!

Graag willen we iedereen bedanken voor de gezellige momenten de afgelopen tijd, de leuke en originele cadeaus, kaarten, telefoontjes enz. Wij kijken er met veel plezier op terug en nemen dit in gedachten mee op reis!

p1020156 p1020162

9 reacties

 1. Een goed begin is het halve werk 🙂

 2. Leuk die foto’s met de uitzwaaiers 😄

 3. Mooie start. Leuke foto’s.

 4. Goede reis!🚂

 5. leuk hoor die fotos van jullie vertrek. veel plezier !

 6. Jan en Nel Starreveld

  7 oktober 2016 at 16:24

  Hallo Robin en Bianca,
  Leuk jullie blog! Heel veel plezier! We gaan meegenieten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

© 2024 R & B op wereldreis

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑